5S in verschillende industrieen

5S Company heeft al meer dan 10 jaar ervaring in verschillende industrieën. Deze ervaring nemen wij mee tijdens het 5S implementeren binnen uw industrie. Ontdek of uw industrie er tussen zit.

5S IN LOGISTIEK

Deze industrie omvat het transport en beheer van goederen en hulpbronnen van de ene locatie naar de andere, inclusief opslag, transport en distributie. Het omvat activiteiten zoals verzending, vracht, opslag en voorraadbeheer.

5S IN RETAIL

Deze Industrie omvat het leveren van ondersteunings- en onderhoudsdiensten voor producten en apparatuur nadat deze zijn verkocht. After Sales activiteiten zoals reparatie, onderhoud, training en technische ondersteuning.

5S IN TECHNISCHE DIENST

Deze industrie omvat het onderhoud en de reparatie van apparatuur, machines en infrastructuur om hun optimale prestaties en levensduur te garanderen. Het omvat activiteiten zoals preventief onderhoud, routine-inspecties, reparaties en vervangingen.

5S IN DETAILHANDEL

Deze industrie omvat de verkoop van goederen en diensten aan consumenten in fysieke of online winkels. Het omvat activiteiten zoals merchandising, marketing, verkoop en klantenservice.

5S IN RECYCLING

Deze industrie omvat de inzameling, verwerking en omzetting van afvalstoffen in nieuwe producten. Het omvat activiteiten zoals sorteren, versnipperen, schoonmaken en opnieuw verwerken.

5S IN PROCESINDUSTRIE

Deze industrie omvat de productie en transformatie van grondstoffen tot afgewerkte producten door middel van chemische, fysische of mechanische processen. Het omvat activiteiten zoals productie, raffinage en petrochemische productie.

5S IN PRODUCTIE EN MAAKINDUSTRIE

Deze industrie omvat het creëren van goederen en producten via verschillende processen, zoals assemblage, productie en fabricage. Het omvat activiteiten zoals kwaliteitscontrole, productieplanning en supply chain management.

5S IN MATERIAL HANDLING

Deze industrie omvat de verplaatsing, opslag en controle van materialen en producten bij productie-, distributie- en logistieke operaties. Het omvat activiteiten zoals transportsystemen, vorkheftrucks en geautomatiseerde opslag- en ophaalsystemen.

5S IN EQUIPMENT

Deze industrie omvat het ontwerp, de fabricage en de verkoop van apparatuur, machines en gereedschappen voor verschillende industrieën, zoals de bouw, productie en mijnbouw. Het omvat activiteiten zoals onderzoek en ontwikkeling, productie en verkoop.

5S IN DE BOUW

Deze industrie omvat de bouw en het onderhoud van infrastructuur, zoals gebouwen, wegen en bruggen. Het omvat activiteiten zoals ontwerp, projectmanagement, constructie en engineering.

5S IN DE SCHEEPSVAART

Deze industrie omvat het ontwerp, de constructie en de exploitatie van schepen, boten en andere zeeschepen. Het omvat activiteiten zoals scheepsbouw, maritiem transport en offshore-boringen.

5S IN DE AUTOMOTIVE

De auto-industrie omvat het ontwerp, de ontwikkeling, productie, verkoop, service en onderdelen van motorvoertuigen zoals auto's, vrachtwagens en bussen.

5S IN DE VERPAKINGSINDUSTRIE

De verpakkingsindustrie houdt zich bezig met het verpakken van producten in tal van materialen, afmetingen en technieken. Veel van deze producten komen we tegen in de retail.

5S IN DE BIOTECHNOLOGIE / LABORATORIUM

Een voorbeeld uit deze industrie is o.a. onderzoek en ontwikkeling van industriële mineralen en diensten maar ook innovatieve geneesmiddelen voor medische handelingen.

5S IN DE ZORG

Deze sector omvat de levering van medische diensten, producten en technologieën aan patiënten. Het omvat activiteiten zoals diagnose, behandeling, revalidatie en medisch onderzoek.

5S IN DE VOEDSELINDUSTRIE

In de voedselindustrie houden bedrijven zich bezig met het verwerken en bewerken van voedsel, tot een consumerend product.

5S OOK IN UW INDUSTRIE?