5s Borden

5S Company biedt een complete lijn van eenvoudig te personaliseren 5S-borden. Een op maat gemaakt operationeel bord draagt bij aan het standaardiseren en borgen van 5S binnen uw organisatie, verbetert procesprestaties en geeft dagelijks inzicht in KPI’s. De KPI-borden zijn de perfecte tool voor het volgen en behalen van doelstelling en het bewaken van de voortgang van de 5S-implementatie binnen uw werkomgeving.

Een uniek op maat gemaakt semi-digitaal 5S-bord

Een op maat gemaakt 5S-bord maakt de voortgang van 5S binnen uw bedrijf zichtbaar. Deze volledig te personaliseren 5S-borden zijn ideaal voor tijdens een dagstart of 5S-bespreking met teams en medewerkers. De borden zijn semi-digitaal, inclusief scherm, en bieden ruimte voor informatiedocumenten. De 5S App maakt direct contact met het beeldscherm, wat presenteren zeer eenvoudig maakt. Een must-have voor de professionalisering van 5S.

semi-digitaal bord

Operationeel bord: visuele checklist

Een visuele checklist voor de operationele processen door middel van op maat gemaakte, en operationele borden geeft u dagelijks inzicht in voltooide controles, openstaande taken, verstoringen en actiepunten op de werkvloer. Werk voortgang on the job bij. Deze borden zijn boven een makkelijke tool voor het goed en compleet uitvoeren van bijvoorbeeld een dienstoverdracht of dagstart. De borden zijn perfect te combineren met de 5S-borden, vraag naar de mogelijkheden op maat.

Operationeel bord

Volg KPI’s op de voet

Houd real-time bij hoe de voortgang is van de opgestelde KPI’s door middel van een op maat gemaakt KPI dashboard. Maak de werkvloer bewust van gestelde doelen, geef met deze uitbreiding op de 5S-borden inzicht in de voortgang van de te behalen resultaten en motiveer teams om een stapje extra te zetten.

DE Voordelen van een operationeel 5s bord

Operationele 5S-borden voorzien in een overzichtelijke en inzichtelijke visuele weergave van de actuele situatie op de werkvloer, performance en voortgang van 5S. De verschillende borden kunnen goed gecombineerd worden om volledig aan te sluiten bij uw werkvloer.

visuele weergave

Maak direct op de werkvloer zichtbaar wat de voortgang van 5S is.

Voortgang KPI

Monitoren voortgang

Volg de voortgang van 5S en operationele performance op de voet en bespreek actiepunten en ontwikkelingen op één vaste plek.

Gezamelijk doel 5S

GezamenlijkE doelen

Presenteer onderlinge afspraken op de werkvloer. Gezamenlijke doelen zijn zichtbaar en worden makkelijker gestimuleerd.

Deel real-time informatie

Houd medewerkers real-time op de hoogte. Bijvoorbeeld met een digitale weergave van veiligheidsafspraken via de 5S App en monitor.

Verlaag de drempel voor het uitvoeren van veiligheidsregistraties en verminder de kans op ongelukken op de werkvloer met de Safety-app van 5S Company.

> VERMINDER ONGELUKKEN

Versimpel processen op de werkvloer digitaal versimpelen met behulp van de 5S Company LEAN-app. Leg eenvoudig afwijkingen en verbeterideeën vast en bouw aan betere workflows.

> VERSIMPEL PROCESSEN

Krijg meer inzicht en controle over de resultaten van uw 5S-uitrol met de 5S App. De applicatie ondersteunt u bij het borgen van 5S op de werkvloer en het eenvoudig uitvoeren van 5S-audits.

> 5S-APP: VERBETER RESULTATEN

5S-borden: het uithangbord van uw 5S-missie

Bent u op zoek naar een passende weergave van de voortgang van 5S op uw werkvloer? Of wilt u teams dagelijks real-time informeren over de actuele situatie op de werkvloer, geconstateerde verstoringen en 5S-actiepunten? 5S Company biedt diverse oplossingen voor 5S-borden voor de best passende visuele weergave van de 5S-voortgang binnen uw organisatie. Neem contact op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan.

5S kan toegepast worden op elke werkvloer, binnen iedere sector. Ontdek hoe 5S Company u helpt bij veiliger, efficiënter en winstgevender werken. Een succesvolle 5S-implementatie in drie fases.

> ALLES OVER 5S IMPLEMENTATIE

De 5S-training is erop gericht om iedereen binnen een bedrijf bekend te maken met de 5S-methode. Werk aan het effectief implementeren van 5S binnen uw organisatie en word een ster in 5S!

> EEN TRAINING OP MAAT

Scheiden, schoonmaken, schikken, standaardiseren en standhouden. Dit zijn de 5 S’en van de 5S Methode. Lees alles over de voordelen en het toepassen van de 5S Methode, de specialiteit van 5S Company.

> WAT IS DE 5S METHODE?