Over 5S company

Lees hier meer over 5S Company en welke verbinding er is tussen 5S en CI Company. CI staat voor continuous improvement, of tegel continue verbetering in het Nederlands. 5S zit in het fundament om processen visueel te standaardiseren en is de basis, als deze basis staat kan je met CI company verder verbeteren. Maar het kan ook andersom, verbetering van processen waar 5S toegepast kan worden voor een georganiseerde werkplek. Door de samenwerking tussen 5S en CI Company kunnen wij ieder bedrijf helpen met hun totale Lean reis. 5S Company maakt het verschil door onderdeel te worden van het team op de werkvloer. De ‘hands on’ manier. Ook het pragmatische en creatief denkniveau helpen hierin mee.

Team Auto3-over 5S company

Krijg grip op verandering

5S Company & CI Company zijn totaalaanbieders op het gebied van de implementatie, uitrol en borging van de 5S-methode en LEAN-methodiek. Door het beheersen van het gehele LEAN-gamma zijn wij voor vele bedrijven in net zo veel industrieën dé partner in duurzame verbetering en verandering van bedrijfsprocessen.

“We zijn geen one-trick-pony, maar betrokken partners met een ondernemersachtergrond. Vanuit onze eigen ervaringen weten we wat beter kan en wat beter moet binnen bedrijven. Deze expertise is de basis voor onze holistische benadering: 5S Company als specialist in verandermanagement, CI Company als integrale verbeteraar binnen de gehele keten.”
Patrick Kalshoven
Mede-eigenaar
“Iedereen wil een fijne werkplek hebben en gewaardeerd worden. Een monteur wil niet zoeken, maar sleutelen. Die passie die je ziet bij vakmensen, hebben wij ook. We helpen bedrijven uit alle lagen en dat doen we eerlijk en oprecht. We zien bedrijven, we horen mensen en helpen hen groeien met een blik van buitenaf en het vertrouwen in talent, kwaliteit en kunde.”
Dennis van de Bunt
Mede-eigenaar

Team 5S company

Het team van 5S Company bestaat uit verschillende mensen met diverse karaktereigenschappen. Samen vormen wij een bevlogen en hecht team. Die klaar staat voor bedrijven en voor elkaar.

>Maak hier kennis met ons team

Missie & visie

Onze missie is het fundament waar wij voor gaan en staan. In onze visie leggen wij uit waar wij naar streven. Dit komt tot uiting in het werk wat wij uitvoeren bij onze klanten.

>Lees hier onze missie & visie

Kennis maken?