DAF dealer van het jaar 2020

Bakker bedrijfswagens DAF dealer van het jaar 2020

Gefeliciteerd Bakker Bedrijfswagens met de prijs DAF Dealer van jaar 2020. Dit is een enorme waardering voor al jullie harde werk!

Wij zijn trots onderdeel te mogen zijn van dit succes! Door middel van een verbetertraject met CI Company. Onderdeel hiervan is een 5S uitrol door 5S-Company. We hebben een enorme groei gezien die jullie bedrijf nog verder geprofessionaliseerd heeft. Ga zo door en hou dit vast!

U kunt hier lezen hoe we met een pressure cooker waarin het service proces van Bakker Bedrijfswagens Barneveld onder de loop is genomen.

Team 5S Company & Team CI-Company

Eigen tekst Bakker Bedrijfswagens

Een bovengemiddeld hoog marktaandeel in het eigen rayon, innovatief en creatief aan de weg timmeren en oog voor de toekomst. De kwalificaties die ertoe hebben geleid dat Bakker Bedrijfswagens is uitgeroepen tot DAF Dealer van het Jaar 2020. Een van de grotere dealers met vestigingen in Midden- en Oost-Nederland. De Award is uitgereikt tijdens de Dealermeeting van DAF North West Europe (Benelux en Scandinavië).


‘Vanzelfsprekend zijn we blij verrast maar ook trots op het binnenhalen van de titel dealer van het jaar 2020. We zien dit als een bevestiging van ons streven om de hoogste kwaliteit in alle opzichten te behalen. Het is een waardering voor al onze medewerkers die zich dagelijks inzetten om zo goed mogelijk te scoren. Deze titel is de kers op de taart en is een extra motivatie om hiermee verder te gaan in de toekomst. Al jaren scoren we goed en laten we zien dat we op een constant niveau presteren.’

Tom van de Mosselaar
CEO Bakker Bedrijfswagen Groep

Blijf op de hoogte van het laatste 5S-nieuws

Op de hoogte blijven van 5S-nieuws, actuele ontwikkelingen en innovatieve oplossingen voor een efficiënte, veilige werkplek en optimale werkplekorganisatie? Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

MAAK SNEL VERSCHIL MET ONS ACTIVATIE PAKKET!

We hebben nu een 5S activatie pakket waarmee u snel kunt starten tegen lage investering!