Klantervaring – Bakker Bedrijfswagens

Na een pressure cooker waarin het service proces van Bakker Bedrijfswagens Barneveld onder de loop is genomen, bleek een 5S uitrol wenselijk. Lees hieronder meer over de klantervaring van Bakker Bedrijfswagens. Vanuit de vestigingsmanager.

Even voorstellen

Mijn naam is Arjan van Dijk en ik ben de vestigingsmanager bij Bakker Bedrijfswagens Barneveld. Na een periode van sales, stuur ik nu de vestiging aan met een mooi team monteurs. Ik ben graag de spin in het web tussen de klant en de medewerkers.

5S Company bij Bakker bedrijfswagens

Tijdens ons project “Continuous improvement” bleek dat er nog wat verspilling was door het zoeken naar bijvoorbeeld gereedschap. Er is toen besloten om ook een 5S uitrol te doen. In het kort komt het er op neer dat we de hele werkvloer hebben leeg gehaald, afscheid hebben genomen van de overbodige spullen en gereedschappen. Daarna hebben we voor alle nuttige spullen een meest ideale plaats gezocht en dit ook gemarkeerd. Dit hebben we met het hele team gedaan, de één begon er enthousiaster aan dan de ander, maar uiteindelijk is het hele team blij met het resultaat!

Het is het veel overzichtelijker geworden en men hoeft niet meer te zoeken naar speciaal gereedschap, wanneer het niet op de vast plek ligt is het in gebruik bij een andere collega. Om dit in stand te houden worden er rondes gelopen met behulp van de 5s app. De bevindingen worden 1 keer per week besproken en daaruit voortvloeiende acties toegewezen aan een “eigenaar”.  Deze is  verantwoordelijk dat de actie uitgevoerd wordt. Uiteindelijk ziet de werkplaats er mooi opgeruimd uit en wordt er veel minder tijd verspeeld en prettiger gewerkt.

Ervaring met 5S Company

5S Company is een partij die doorpakt en de mannen motiveert om mee te doen. Geen poespas, maar gewoon aanpakken en afmaken. Dit sluit goed aan bij de mentaliteit van onze medewerkers en heeft tot een heel mooi resultaat geleidt.

Wat doet bakker bedrijfswagens

Bakker Bedrijfswagens bestaat uit een 8 tal dealervestigingen in Midden- en Oost Nederland en een satellietvestiging in Duiven en maakt samen met Bakker Logistiek en Bakker Vastgoed onderdeel uit van de Bakker Groep. Bakker Bedrijfswagens houdt zich bezig met de verkoop, reparatie- en onderhoud, schadeherstel en verhuur van bedrijfswagens en getrokken materieel, alsmede bestelwagens (LCV’s). Daarmee bedienen zij het volledige bedrijfswagen segment van 0-50 ton GVW.

Arjan van Dijk
Vestigingsmanager Barneveld
Bakker Bedrijfswagens

Klantervaring 5S Bakker

Blijf op de hoogte van het laatste 5S-nieuws

Op de hoogte blijven van 5S-nieuws, actuele ontwikkelingen en innovatieve oplossingen voor een efficiënte, veilige werkplek en optimale werkplekorganisatie? Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

MAAK SNEL VERSCHIL MET ONS ACTIVATIE PAKKET!

We hebben nu een 5S activatie pakket waarmee u snel kunt starten tegen lage investering!