5S traject – Bakker Bedrijfswagens

Waarom 5S bij bakker bedrijfswagens

We zijn begonnen bij Bakker Bedrijfswagens met een verbetertraject vanuit onze CI-Company. Al snel kwam hieruit naar voren dat men in de werkplaats veel tijd verliest aan het zoeken naar gereedschap en materiaal. Oorzaak hiervan was dat vrijwel niets een vaste plek had en gereedschap en materiaal overal liet slingeren. Dit tot grote frustratie van de monteurs en met bijkomend gevolg dat materiaal en gereedschap eerder schade opliep. Tijd om dit te veranderen met ons 5S traject.

de 5S uitrol

We zijn 2 intensieve dagen aan de slag gegaan met onze 5S uitrol samen met alle monteurs en collega’s binnen Bakker. Een afwisseling tussen theorie en uitvoeren in de praktijk, waardoor alle 5 de S’en aan bod kwamen.

Wat doet bakker bedrijfswagens

Bakker Bedrijfswagens bestaat uit een 8 tal dealervestigingen in Midden- en Oost Nederland en een satellietvestiging in Duiven en maakt samen met Bakker Logistiek en Bakker Vastgoed onderdeel uit van de Bakker Groep. Bakker Bedrijfswagens houdt zich bezig met de verkoop, reparatie- en onderhoud, schadeherstel en verhuur van bedrijfswagens en getrokken materieel, alsmede bestelwagens (LCV’s). Daarmee bedienen zij het volledige bedrijfswagen segment van 0-50 ton GVW.

Blijf op de hoogte van het laatste 5S-nieuws

Op de hoogte blijven van 5S-nieuws, actuele ontwikkelingen en innovatieve oplossingen voor een efficiënte, veilige werkplek en optimale werkplekorganisatie? Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

MAAK SNEL VERSCHIL MET ONS ACTIVATIE PAKKET!

We hebben nu een 5S activatie pakket waarmee u snel kunt starten tegen lage investering!