Klantervaring – Motraclinde

Lees hier de klantervaring van MotracLinde na de 5S-implementatie.

Klantervaring MotracLinde met 5S Company

“De implementatie van 5s in onze werkplaatsen en opslaghallen heeft gebracht wat wij voorzien hadden. De gestandaardiseerde inrichting, (her)locatie van de werkplekken, de visuele ondersteuning, de opgestelde afspraken en roosters hebben er voor gezorgd dat er schoner, efficiënter en effectiever wordt gewerkt. Dit alles heeft een zeer positief effect op het werkplezier van de medewerkers, de voorspelbaarheid van processen en het voorkomen van defecten.

De kracht van deze implementatie door 5S-company was: op de werkvloer, actiegericht en hands-on. Deze aanpak gecombineerd met hun expertise en ervaring hebben ervoor gezorgd dat 5S een succes is geworden.”

Johan Jan Snoek (2016)
Manager Supply Chain
Motrac Intern Transport

Ervaring 5S MotracLinde

Wat doet MotracLinde

MotracLinde is in 1954 opgericht en sindsdien toonaangevend als
totaalaanbieder van interne logistieke oplossingen.

Door een groot netwerk en technologische hoogstaande producten behoren zij tot de top in Nederland, met inmiddels 3 vestigingen Almere (hoofdkantoor), Zwijndrecht en Apeldoorn.

Website MotracLinde

Blijf op de hoogte van het laatste 5S-nieuws

Op de hoogte blijven van 5S-nieuws, actuele ontwikkelingen en innovatieve oplossingen voor een efficiënte, veilige werkplek en optimale werkplekorganisatie? Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

MAAK SNEL VERSCHIL MET ONS ACTIVATIE PAKKET!

We hebben nu een 5S activatie pakket waarmee u snel kunt starten tegen lage investering!