Klantervaring – PON Power

Lees hier de klantervaring van Pon Power, na het 5S traject.

Klantervaring Pon Power met 5S Company

Nadat we het 5S-programma hadden gevolgd, ging onze productiviteit met meer dan 30% omhoog en werd de werkplek veiliger (het aantal onveilige situaties en onveilige omstandigheden daalde tot bijna nul). Dat liet echt zien wat we konden doen als we in een goed georganiseerde, efficiënte en veilige omgeving werkten. Investeren in dit 5S-programma was geweldig, het heeft een groot verschil voor ons gemaakt.
Het is een relatief kleine investering geweest met een zeer korte terugverdientijd.

Werken met 5S Company was erg verassend en leerzaam, over het algemeen een geweldig en schoon magazijn.

Het programma gaf me veel nieuwe motivatie en energie, en tijdens het proces hadden we veel plezier.
We veranderden de focus en processen en we maakten kennis met dagelijkse stand-up meetings in de ochtend. Dat maakte tijd en middelen vrij die we nu kunnen gebruiken om nog meer goederen te behandelen en tegelijkertijd de afdeling nog verder te ontwikkelen.

Het was ook leuk om de interesse en nieuwsgierigheid te zien van collega’s die op andere afdelingen werken……denken; “dat zouden we eigenlijk ook moeten doen op onze afdeling”.

Henrik Looft
Warehouse supervisor
Pon Power Denmark

PonCat 5S ervaring

Wat doet PON POWER?

Sinds 1926 is Pon Power de motorhandelaar van Caterpillar in Nederland. Zij leveren en onderhouden Caterpillar scheepsmotoren in het bereik van 93 kW tot 5400 kW en Cat generatorsets van 11 kVA tot 6500 kVA.

Zij bedienen klanten in verschillende maritieme markten, variërend van binnenvaart tot zeilen. Klanten kiezen voor de combinatie van Pon Power en Cat, omdat ze op zoek zijn naar uitstekende apparatuur en een betrouwbare, professionele dienstverlener. Met 180 service-ingenieurs, 6 lokale kantoren in Nederland en een wereldwijd netwerk van Caterpillar kunnen ze hun klanten een groot pakket services bieden, ongeacht waar of wanneer.

Website Pon Power

Blijf op de hoogte van het laatste 5S-nieuws

Op de hoogte blijven van 5S-nieuws, actuele ontwikkelingen en innovatieve oplossingen voor een efficiënte, veilige werkplek en optimale werkplekorganisatie? Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

MAAK SNEL VERSCHIL MET ONS ACTIVATIE PAKKET!

We hebben nu een 5S activatie pakket waarmee u snel kunt starten tegen lage investering!