Klantervaring – FNG Group

Lees hieronder de klantervaring van FNG Group met 5S company.

5S traject bij FNG Group

5S: het is o zo simpel qua principes maar o zo moeilijk goed te implementeren. Zo ook bij FNG, waarbij enkele jaren geleden is gestart met een 5S traject, zonder de borging goed te organiseren. Het met moeite behaalde resultaat was snel weer weg.
5S company helpt ons om de principes onderin de organisatie te borgen door een enthousiaste uitrol, maar vooral door daarna met tools, tips en audits concreet bij te dragen aan het blijvend maken van de gedragsverandering.
Het 5S programma heeft er allereerst voor gezorgd dat het warehouse veiliger is geworden en een fijnere plek om te werken. Hierdoor kunnen we gemakkelijker beter personeel aantrekken en behouden. Ook zien we flinke verbeteringen in de cijfers rondom kwaliteit en productiviteit en komt er een verbetermotor op gang binnen het DC waar we nog jaren plezier van gaan hebben!

Raoul Hildebrand (2019)
Logistiek manager
FNG Retail

Raoul Hilbergen FNG ervaring 5S

Wat doet fng retail

FNG is een sterk groeiende Benelux-modegroep met activiteiten in heel Europa. FNG ontwerpt en verdeelt kleding en schoenen voor zowel dames, kinderen als heren via eigen conceptstores op toplocaties in België en Nederland, maar ook via een netwerk van multi-merkenwinkels in binnen- en buitenland. FNG is een beursgenoteerde vennootschap bij de officiële markt van Euronext Amsterdam en heeft meer dan 3000 medewerkers die samen een omzet van ca. 500 miljoen euro realiseren.

Blijf op de hoogte van het laatste 5S-nieuws

Op de hoogte blijven van 5S-nieuws, actuele ontwikkelingen en innovatieve oplossingen voor een efficiënte, veilige werkplek en optimale werkplekorganisatie? Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

MAAK SNEL VERSCHIL MET ONS ACTIVATIE PAKKET!

We hebben nu een 5S activatie pakket waarmee u snel kunt starten tegen lage investering!