Gazelle maakt doorstart mede dankzij 5S

Gazelle maakt doorstart mede dankzij 5S. Ook Koninklijk Gazelle heeft te maken met de maatregelen rondom het Corona virus. Maar wat goed om te lezen dat ze dankzij de goede basis nu een doorstart hebben kunnen maken met een aangepaste productielijn. Goed bezig Gazelle! En dank Robby voor de erkenning.

‘Vorige week hebben wij de volledige operatie dusdanig aangepast om, met inachtneming van de huidige corona voorschriften, op een veilige en normale manier fietsen te kunnen produceren. Met onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van 5S werkplekorganisatie en de stabile ondersteuning daarin van 5S-Company waren wij in staat om dit snel en gedegen uit te voeren. We keken al dagelijks via een ‘veiligheids- en effectiviteitsbril” naar onze processen daar is nu ‘corona proof’ bijgekomen. Door middel van onze mindset van continu verbeteren, hopen we ook deze nieuwe manier van werken weer snel effectief te krijgen.!’

Gazelle maakt doorstart mede dankzij 5S

Blijf op de hoogte van het laatste 5S-nieuws

Op de hoogte blijven van 5S-nieuws, actuele ontwikkelingen en innovatieve oplossingen voor een efficiënte, veilige werkplek en optimale werkplekorganisatie? Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

MAAK SNEL VERSCHIL MET ONS ACTIVATIE PAKKET!

We hebben nu een 5S activatie pakket waarmee u snel kunt starten tegen lage investering!