Safety app

De web applicatie om veiligheid te borgen

Ook zij vertrouwen al op de Safety app

ongelukken drastisch verminderen

De Safety app maakt de drempel om veiligheidsregistraties te doen zo laag mogelijk, en zorgt ervoor dat de afhandeling hiervan effectief en efficiënt gebeurd. Het uiteindelijk doel van deze app is, dat door het doen van preventieve meldingen zoals onveilige situaties, de ongelukken en bijna ongelukken drastisch vermindert kunnen worden. De app kan gebruikt worden door bedrijven in diverse industrieën; vanaf 5 man tot multinationals met verschillende internationale vestigingen.

safer safety app

EEN VEILIGE WERKDAG VOOR IEDEREEN

Elke dag veilig je werk kunnen verrichten is het meest essentieel. Het voorkomen van ongelukken heeft daarom de hoogste prioriteit.

Voorkomen safety app

VOORKOMEN IS BETER

Eenvoudig registratie in combinatie met een tool dat altijd binnen handbereik is, zorgt voor laagdrempelig gebruik van de App. Hierdoor worden veel meer meldingen gedaan van onveilige situaties waardoor (bijna) ongelukken drastisch verminderd kunnen worden.

CULTUUR - BEWUSTWORDING

Het delen van bevindingen vergroot het veiligheids-bewustzijn. Elke situatie is tevens een kleine training in bewustwording en iedereen draagt bij aan een veiligere omgeving. 5S - werkplek organisatie is hier een goede katalysator voor.

PROFESSIONALISERING VAN DE ORGANISATIE

Een veilige werkplek en georganiseerde werkomgeving trekt gemotiveerd personeel aan. Dit draagt weer bij aan de professionalisering en expansie van de organisatie.

MINDER GEVOLGSCHADE

Naast het persoonlijke drama van een ongeluk, kosten ongelukken ook veel geld. Het voorkomen van ongelukken bespaart uiteindelijk kosten en vermijdt het risico op imago verlies.

Waar is de Safety app toe te passen

Alle niveaus van veiligheid

 • Bedrijven die (willen) starten met veiligheidsregistratie en een effectieve en handige tool willen om dit laagdrempelig en overzichtelijk te kunnen doen.
 • Bedrijven die reeds veiligheidsmeldingen doen en een boost willen geven aan het gebruikersgemak.

Alle denkbare sectoren

 • Transport en logistiek
 • Retail
 • Gezondheidszorg en welzijn
 • Handel en dienstverlening
 • Automotive
 • Bouw
 • Facilitaire dienstverlening
 • Industrie en productie
 • Werkt u in een andere sector? Ook daar.

werkt op alle apparaten

De Safety app is een web applicatie waardoor deze altijd en via ieder device benaderbaar is via de webbrowser. Ook zorgen we er voor dat de applicaties beschikbaar gemaakt worden voor ‘full screen use’ op de tablet.

5S app Multi device

Mobiel
Laptop
PC
Tablet

Kosten Safety app

Een licentie op de Safety applicatie wordt opgebouwd uit een bedrijfslicentie en een abonnement per afdeling (inclusief 1 team/subafdeling). Het aantal afdelingen en subafdelingen is naar wens uit te breiden, waardoor de Safety app met uw bedrijf mee groeit.

Bedrijf 5S app licentie

Bedrijfslicentie

Per bedrijf wordt er een licentie voor gebruik van de app uitgegeven

Vestiging licentie 5S app

Extra vestiging

Wanneer er meerdere vestigingen zijn, krijgen deze een eigen licentie

Afdeling abonnement 5S app

Afdeling

Per afdeling wordt er een abonnement afgesloten inclusief 1 team/ subafdeling

Subafdeling abonnement 5S app

Subafdeling

Afdelingen zijn met zo veel subafdelingen of teams aan te vullen als wenselijk is

WERKING van de SAfety app

Proactief signaleren

Door het gebruikersgemak en nieuwe interactieve manier van delen, wordt het veiligheidsbewustzijn vergroot. Hierdoor komt de nadruk te liggen op proactief signaleren en registeren voordat er daadwerkelijk iets gebeurt. Dit is de basis om uiteindelijk een veiligere werkomgeving te creëren.

Gemba walk 5S

Laagdrempelige registratie

Registreren van een melding kan direct via een mobiele telefoon, tablet of (laptop) computer, zonder in te loggen. Alleen de meest essentiële velden zijn verplicht.

Bij een safety melding krijgt automatisch de verantwoordelijk teamleider en HR-functionaris een notificatie voor opvolging.

Opvolging borgen

Om meldingen in te zien, dient men in te loggen op de Safety App. Eenmaal ingelogd wordt er een overzicht van de veiligheidsmeldingen weergeven inclusief heldere kleurcodering. Er is een interactief dashboard beschikbaar met alle onderhanden meldingen inclusief status en tijdigheid om de operationele sturing te ondersteunen.

Opvolging borgen safety app
Ratio's safety app

Ratio’s rapporteren

Zichtbaarheid draagt bij aan de acceptatie van veranderingen en faciliteert een gedragsverandering bij mensen. Het is van belang dat men geregeld informatie met betrekking tot 5S en Safety ziet. Bijvoorbeeld de scores van een audit of de bevindingen van een snelle ronde. De op maat gemaakte semi-digitale borden met geïntegreerd Smart TV scherm dragen hieraan bij.
De borden zijn (draadloos) verbonden met onze Apps en worden gebruikt om:

 • Dagelijkse bevindingen met het team te bespreken (Operationeel overleg)
 • Gedurende werktijd worden opeenvolgend de volgende punten op de schermen getoond: de afdeling specifieke 5S en Safety bevindingen, gemaakte 5S afspraken, scores en eventueel andere relevante berichten (narrowcasting).

Het magnetische deel naast en onder het scherm kan gebruikt worden om aantekeningen te maken, verbetervoorstellen op te hangen of ander nieuws wat continue zichtbaar moet zijn te plaatsen.

DEMO AANVRAGEN?

Wij nemen z.s.m. contact met u op om een demo van de safety app in te plannen